Furnizorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale, VGP, a început construcția celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3). Clădirea A are o suprafață de 25.950 m2 și are deja doi clienți importanți, care au semnat contracte de închiriere pentru un total de 8.158 m2. Această performanță subliniază atractivitatea proiectului.

Clădirea va fi echipată cu pompe de căldură, asigurând o eficiență energetică ridicată şi un impact redus asupra mediului. Astfel, s-a eliminat necesitatea utilizării gazului pentru sistemul de încălzire.

Clădirile VGP sunt certificate BREEAM, reflectând angajamentul companiei față de dezvoltarea durabilă și crearea de spații logistice și industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile noi, VGP își propune să atingă un nivel de clasificare „Excelent”, dar cu minim „Foarte Bun”.

VGP Park Bucharest se dezvoltă pe un teren de circa 250.000 m2 și are un potențial total de suprafață închiriabilă de aproximativ 120.000 m2, în 4 clădiri. Parcul oferă chiriașilor flexibilitate în ceea ce privește amenajarea și opțiunile de construcție.

Cu primele două clădiri 100% închiriate, VGP Park Bucharest North se poziționează ca una dintre cele mai râvnite destinații pentru companiile în căutare de spații logistice și industriale de primă clasă, în regiune.

VGP Park Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele. Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forței de muncă din această parte a Bucureștiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerțul electronic și retail, fiind totodată o locație ideală cu acces fluid spre centrul orașului pentru  distribuţia last mile. Parcul oferă unităţi începând cu 1.500 m2 și până la soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de proporţii.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut