Dezvoltatorul imobiliar VGP își va crește amprenta în Italia în 2022 prin construirea a două mari parcuri logistice în Lombardia, la nord de Milano. Primul acoperă o suprafață de 50.000 de metri pătrați în Legnano, cu o suprafață maximă închiriabilă de 24.500 de metri pătrați pentru depozite, birouri și parcări. Al doilea parc va fi și mai mare, deoarece se va întinde pe 95.000 de metri pătrați în Paderno Dugnano, cu o suprafață maximă închiriabilă de 44.000 de metri pătrați.

Aceste două achiziții vor implica zone industriale care vor fi reamenajate de VGP înainte de construcția platformelor logistice. Centralele vor obține certificarea de mediu Breeam Excellent și vor produce energie solară prin sisteme fotovoltaice de pe acoperiș. Lucrările care au început deja vor fi finalizate până la sfârșitul lui 2023, dar compania a început deja comercializarea acestora. „Cu aceste două noi investiții ne consolidăm și mai mult prezența în nordul Italiei și Lombardia”, explică Agostino Emanuele, Country Manager VGP Italia. „Suntem mândri să deschidem anul 2022 prin extinderea ofertei noastre cu locații excelente, o echipă de profesioniști din industrie și standarde înalte de eficiență energetică și durabilitate. Lucrăm constant, fără a neglija schimbările profunde care afectează piața, precum logistica last mile – care continuă să înregistreze un trend pozitiv, încurajat de elemente în continuă creștere, precum comerțul electronic și inovația tehnologică – sau revenirea producției.”

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare