Furnizorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale, VGP, a închiriat o hală de 4.500 m2 din VGP Park Sibiu către Somarest, companie care activează în domeniul marochinăriei. Desfășurat pe o suprafață de 219.000 m2, cu peste 93.000 m2 de spații logistice și industriale premium, VGP Park Sibiu este situat în centrul României, în zona de nord a orașului Sibiu, cu acces la autostradă și la 10 minute de Aeroportul Internațional.

„Suntem onorați să găzduim spațiul de producție și depozitare pentru compania Somarest, care ne-a selectat pentru a deveni a treia sa locație din județul Sibiu, după Cisnădie și Avrig. Pentru a asigura standardele cerute pentru fabricarea și depozitarea componentelor pentru marochinărie, echipa noastră a proiectat și implementat în spațiul închiriat soluții personalizate, constând în echipamente de control al temperaturii și umidității”, a declarat Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP România.

Csaba Zolya, Director de Transformare Industrială la Somarest, a adăugat: „La 20 de ani de la deschiderea primului Atelier Somarest, inaugurăm un al treilea atelier, de această dată la Sibiu. Unitatea are o suprafață totală de 4.500 m2 și are ca obiectiv gestionarea activității logistice și prima parte a procesului de fabricație a Atelierelor Somarest. Totul a început în februarie 2022, odată cu validarea soluției tehnico-comerciale a proiectului din Sibiu, apoi în 15 august 2022 cu amenajarea fizică a spațiului din Sibiu. La numai trei luni de la începerea lucrărilor, am reușit să demarăm activitatea în noua locație. Transformarea industrială a Atelierelor Somarest este un proces complex, care va continua și în 2023. Le mulțumesc echipelor implicate în amenajarea acestui proiect.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare