Compania Targa Telematics Spa din Treviso, specializată în dezvoltarea de soluții IoT și platforme digitale pentru mobilitate conectată, achiziționează 100% din capitalul social al Viasat Group Spa din Venaria Reale (Torino). Finalizarea tranzacției – anticipată indicativ pentru prima jumătate a lui 2023 – este supusă condițiilor de autorizare Golden Power în Italia și Spania și aprobării Autorităţii Antitrust.

Viasat reprezintă specialistul italian în domeniul tehnologiei aplicate sectorului auto, fiind una dintre companiile lider din Europa în furnizarea de servicii și soluții info-telematice prin satelit și IoT pentru siguranța și protecția persoanelor, vehiculelor și bunurilor.

Tranzacția marchează nașterea unuia dintre principalii jucători globali în domeniul IoT și de dezvoltare de soluții și servicii digitale pentru mobilitatea conectată, în opt țări europene – Italia, Portugalia, Spania, Franța, Anglia, Belgia, Polonia și România – la care se adaugă și o companie din Chile. Targa Telematics – deja operațională în Anglia, Spania, Franța și Portugalia – își va consolida în continuare poziţia pe piața italiană printr-o accelerare a expansiunii sale în Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare