Visual Fan, compania deținătoare a brandului Allview, anunță preluarea unei participații de 12% din Headlight Solutions, companie de tehnologie specializată în cercetare și dezvoltare, crearea de prototipuri și producție.

Headlight Solutions, fondată în 2013, a înregistrat la nivelul lui 2020 o cifră de afaceri de 59 de milioane de lei (12,03 milioane de euro), din proiecte ce includ soluţii software complexe şi hardware custom-made. „Parteneriatul dintre Visual Fan și Headlight Solutions marchează începutul unui proces de extindere a portofoliului de produse și servicii ale celor două companii, prin dezvoltarea de tehnologii avansate care vor fi utilizate în proiecte comune sau individuale. Astfel, primele proiecte împreună vizează pătrunderea în noi industrii care urmează un proces de digitalizare, prin care vom oferi produse și soluții inovatoare bazate pe IA”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Portofoliul Headlight Solutions acoperă o plajă vastă de domenii, iar clienții provin preponderent din domenii precum: telco, HoReCa, retail, utilități publice și alte servicii, publice sau private.

La nivel de proiecte, avantajul competitiv al companiei Headlight Solutions constă în capacitatea de abordare integrată și independentă a fiecărui produs, oferind clienților servicii personalizate și optimizate. Printre principalele proiecte ale companiei, menționăm:

– Soluții Self Service (All-in-One Solution) deja implementate cu succes în companii din domeniul utilităților (gaze și electricitate), instituții publice și retail;

– Sisteme informatice personalizate și adaptate în funcție de cerințele clienților, ce integrează cele mai înalte nivele de securitate.

– Activităţi de cercetare-dezvoltare, cu capacități de design industrial, prototip și producție, ce presupun furnizarea de soluții software și hardware complete.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare