Rețelele de paleți prosperă în ciuda incertitudinii economice din Regatul Unit. Asociația Rețelelor de Paleți (APN) din Marea Britanie a anunțat că piața rețelelor de paleți revine la nivelurile ridicate de servicii de dinainte de pandemie, după ce cifrele de referință au dezvăluit mai puțină volatilitate, o creștere mai stabilă și performanțe operaționale mai bune.

În primele trei trimestre ale lui 2022, volumele totale de paleți au fost cu 10% peste nivelurile pre-pandemice. Serviciile economice au înregistrat, de asemenea, o creștere cu 22% a clienților, faţă de 2019, iar paleții compleţi reprezintă acum aproape jumătate din totalul de 22,5 milioane de paleți livrați în primele nouă luni ale anului. Performanța serviciilor revine, de asemenea, la nivelurile înalte tipice din era pre-pandemică. Ratele de livrare complete și la timp au crescut la peste 96%.

Președintele APN, Paul Sanders, a declarat: „Ultimii doi ani au fost influențați masiv de pandemia de Covid-19, cu volume denaturate de activitatea operațională neobișnuită; cu toate acestea, rețelele văd acum volume care revin la niveluri mai previzibile. De asemenea, piața de paleți tip sfert este foarte dinamică. Membrii au văzut că volumele au crescut în timpul Covid, pe măsură ce livrările la domiciliu au crescut vertiginos, dar chiar și fără acest volum excepțional, observăm o creștere de peste 13% în acest domeniu.”

APN a spus că volumele livrate către adrese rezidențiale au crescut cu mai mult de o treime în 2022, comparativ cu perioada echivalentă din 2019.

Ratele de accidente în sectorul paleților au scăzut și ele în ultimii ani, iar rata incidentelor în 2022 a fost de 0,46 accidente la 100.000 de paleți livrați, a cincea reducere în cinci ani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare