Cu un total de 32,5 milioane de tone, volumul de mărfuri manipulate în porturile landului Bremen a crescut semnificativ în prima jumătate a anului, cu 7,8% faţă de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui anunţ al departamentului portuar. În cazul containerelor, a existat o creștere de 11,1%, până la 2,59 milioane de unităţi standard (TEU). Nivelul dinaintea coronacrizei a fost astfel depășit, subliniază raportul german.

După prăbușirea producţiei şi vânzărilor de vehicule cauzată de coronavirus la începutul lui 2020, 934.000 de vehicule au fost expediate acum în prima jumătate a anului, ceea ce reprezintă o creștere de 34,4%. Containerele și mașinile sunt manipulate în principal în Bremerhaven, în timp ce mărfurile generale și cele vrac sunt manipulate în portul Bremen. De altfel, în portul Bremen, creșterea din prima jumătate a anului a fost de 26,5%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut