Operatorul londonez Metroline, parte a operatorului global de transport ComfortDelGro, a confirmat o comandă majoră pentru 48 de autobuze Volvo BZL Electric, cu emisii zero, care vor intra în circulație la Londra în a doua jumătate a anului viitor. Comanda este una dintre cele mai mari de până acum pentru Volvo BZL Electric.

Volvo BZL Electric este platforma de șasiu complet electrică a Volvo Buses. Vehiculele destinate Metroline vor avea caroserie MCV, vor fi construite într-un mix de lungimi (9,7 m, 10,35 m și 10,8 m) și vor putea transporta, în funcție de lungime, între 62 și 67 de pasageri. Vehiculele vor fi construite conform specificațiilor Transport for London.

Directorul de inginerie al grupului ComfortDelGro (Marea Britanie), Ian Foster, a declarat: „Metroline este încântat să plaseze această comandă de autobuze Volvo. Avem o relație de lungă durată, care implică toate domeniile operațiunilor noastre de transport din întreaga lume, iar acest lucru reflectă încrederea pe care o avem în Volvo Buses.”

Domenico Bondi, directorul general Volvo Buses UK&Irlanda, a adăugat: „Suntem încântați să primim această comandă. Volvo BZL Electric este foarte potrivit pentru operațiunile Metroline din Londra. El va ajuta la furnizarea de transport public curat, silențios și eficient.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut