VTEX, platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, împreună cu Metatools, companie cu experiență de peste 25 de ani în domeniul DIY, lansează marketplace-ul e-bricoshop.ro. În primul an, retailerul estimează listarea a circa 50 de comercianți majori în marketplace, fiind așteptate branduri din diverse categorii și domenii de activitate, precum casă, grădină sau bricolaj.

Ca urmare a investițiilor în digitalizare, dar și în extinderea gamelor de produse și în lanțul logistic, Metatools estimează pentru 2023 o creștere de minimum 15% a afacerilor față de anul trecut, până la circa 25 de milioane de euro. „Dorim să promovăm companiile românești în vederea dezvoltării afacerilor, atât pe piața autohtonă, cât și la nivel european”, susține Mircea Androne, cofondator și CEO al Metatools. Acesta companiei estimează minimum 100.000 de SKU-uri listate în primul an și multiple branduri premium, precum:

  • Dewalt, Bosch, Makita, Milwaukee – scule electrice
  • Stihl, Husqvarna, Villager – utilaje specifice grădinăritului
  • Karcher, Kranzle, Nilfisk – curățenie, aparate de spălat cu presiune
  • Wiha, Ridgid, Rems, Rothenberger, Unior, Sata – scule de mâna și  pentru instalații
  • Kapriol, Stanley – scule specifice bricolajului/amenajări interioare
  • Smart Quality – catalog general de scule, accesorii și diverse echipamente de construcții (marca proprie Metatools Group).

Oferta se va îmbogăți constant, în funcție de preferințele cumpărătorilor.

„Alături de VTEX am reușit să construim un marketplace dedicat pasionaților și profesioniștilor de amenajări de casă și grădină. Capabiliățile VTEX ne-au permis să oferim clienților o gamă extinsă de produse de la zeci de parteneri locali – de la echipamente și scule profesionale, la mobilă pentru casă și grădină. De asemenea, am reușit să implementăm un proces de înregistrare cât mai facil pentru comercianții care se înscriu în marketplace, dar ne oferă și flexibilitate în a ne extinde internațional ușor, fără dezvoltări ulterioare costisitoare”, punctează Mircea Androne.

„Împreună am reușit să lansăm un proiect complex, un marketplace ușor de extins la nivel internațional și care, fără îndoială, va contribui pozitiv la dezvoltarea business-ului Metatools”, declară Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader în cadrul VTEX.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut