După o fază de reducere a costurilor, care a dus și la o contracţie a flotei și o încetinire a achiziției de noi vehicule industriale, transportatorul maghiar Waberer’s International reinvesteşte în vehicule. Compania a anunțat că până la sfârșitul anului 2022 va comanda 350 de autotractoare Daf XF, din care majoritatea (300 de unităţi) vor fi utilizate în transportul rutier internațional.

Modelele comandate sunt echipate cu camere care înlocuiesc oglinzile retrovizoare, alegere indusă de „o mai mare siguranță”.

Este a doua comandă către Daf din acest an, după cea a unui autotractor CF Electric, pe care compania îl testează din iunie pentru activități de distribuție regională în zona Budapestei. Încă de atunci compania a anunțat planul de investiții de 33 de milioane de euro pentru 440 de vehicule industriale.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare