Compania de transport și logistică Waberer’s International Nyrt. a semnat un acord preliminar pentru achiziționarea unui pachet de 51% din acţiunile companiei maghiare de transport multimodal Petrolsped Kft, potrivit unui comunicat remis de Bursa de Valori din Budapesta.

În cadrul acestui acord preliminar s-au stabilit condițiile contractuale și preţul de cumpărare a operatorului deținut de grupul Petrolsped, unul dintre principalii furnizori de logistică feroviară din Ungaria, cu trenuri proprii, care își concentrează activitatea în principal în țară și în România, cu vânzări consolidate de 55,1 milioane de euro.

Waberer’s International subliniază că prin această achiziție va pune la dispoziţia clienţilor un portofoliu mai larg de servicii, permiţându-i să intre într-un sector special de transport feroviar, în principal de produse din agricultură sau construcții.

Contractul de achiziţie este supus acum aprobărilor autorităţilor de concurenţă, iar încheierea tranzacţiei este aşteptată în ultimul trimestru al acestui an.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut