Transportatorul maghiar Waberer’s se extinde în Serbia prin preluarea companiei locale MD International, specializată în distribuție.

Waberer’s se extinde în Serbia prin achiziționarea a 55% din acțiunile MD International, cu opțiunea de a prelua şi restul de 45%. Cele două companii nu au precizat valoarea tranzacţiei.

MD International este una dintre cele mai importante companii de depozitare și distribuție din Serbia. Compania cu sediul la Belgrad a fost fondată în 1997 și are astăzi 286 de angajați în patru fabrici de distribuție. În 2022, a realizat o cifră de afaceri de 50,3 milioane de euro, cu un EBIT de 2,1 milioane de euro, potrivit Trasporto Europa. Zsolt Barna, președinte și CEO al Waberer’s International subliniază că această achiziție „reprezintă un prim pas semnificativ pe drumul de a deveni lider în furnizarea de servicii de logistică în regiune”. Acesta a precizat că îşi doreşte să continue extinderea prin achiziții.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut