Grupul Waberer’s a înlocuit o parte semnificativă a camioanelor sale în ultimii ani. Acum, şi-a atins obiectivul stabilit în 2020, de a-și îmbunătăți flota, de a reduce vârsta medie a camioanelor la 2–2,5 ani și de a-și face serviciile de transport mai eficiente și mai ecologice. 

Waberer’s Group şi-a atins obiectivul stabilit în 2020, după ce vârsta medie a autotractoarelor aparținând Segmentului de Transport Internațional (ITS) cu sediul în Ungaria a scăzut la 2,3 ani. Vârsta medie a întregului segment internațional (inclusiv filiala poloneză Link) a scăzut semnificativ și ea, la 2,1 ani, în timp ce vehiculele Segmentului Regional Contract Logistics (RCL) (tractoare, camioane, autoutilitare) au ajuns la o medie de vârstă de 2,5 ani.

Barna Erdélyi, membru al CA al Waberer’s International, a declarat că unul dintre obiectivele întineririi flotei este funcționarea mai rentabilă și durabilă, precum și punerea la dispoziţia clienţilor a unor servicii de calitate și mai mare, cu valoare adăugată și mai ecologice. Barna Erdélyi a explicat că flota internațională are peste 2.100 de vehicule pe şosele, din care aproximativ 1.700 sunt administrate de maghiari și aproximativ 400 sub filiala poloneză, în timp ce numărul vehiculelor autohtone este aproape de 800. El a subliniat că, de acum încolo, aproximativ un sfert dintre mijloacele de transport internaționale vor fi înlocuite în fiecare an, şi, în plus, se urmărește întinerirea și modernizarea continuă a stocului de remorci.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut