Dorind să ajungă la noi clienți, Wielton și-a anunțat intrarea pe o altă piață. De data aceasta este Turcia, unde a semnat un acord cu distribuitorul turc de camioane Scania, Doğuş Otomotiv.

În conformitate cu strategia pentru 2023-2027, prezentată la sfârșitul lui octombrie 2023, Wielton își extinde operațiunile pe noi piețe. Acum producătorul intră pe piaţa din Turcia, cu un potențial uriaș, dar unde se va confrunta din plin cu concurența locală.

În prezent, Wielton a ajuns în faza de a pregăti o ofertă comercială pentru Turcia. Cooperarea ulterioară include, printre altele: crearea unei structuri de vânzări sau a unei rețele largi de dealeri și unităţi de service.

Doğuş Otomotiv își menține poziția de lider în industrie datorită puterii și stabilității sale. Are 27 de puncte de vânzare autorizate și 26 de puncte de service și peste 2.000 de angajați. Anual, compania vinde peste 100.000 de vehicule din grupul VW și peste 3.000 de autotractoare Scania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut