În ultimii ani, Wielton a preluat deja producători de remorci din Franța, Germania și Italia. Branduri precum Fruehauf, Langendorf și Viberti s-au alăturat grupului polonez. Următoarea achiziție este fie un producător spaniol, fie unul portughez.

Potrivit lui Wielton şi presei poloneze, compania se pregătește să preia acțiuni de la un producător de semiremorci și remorci din Peninsula Iberică, însă numele companiei nu a fost încă precizat. Se știe însă că, în cazul acestei tranzacţii, costurile urmează să fie „nesemnificative” din punct de vedere al bugetului grupului, dar posibilitățile aferente vor fi foarte largi. Compania mizează pe preluarea clienților de pe o mare piață locală.

Intrarea în Peninsula Iberică este planificată pentru începutul anului viitor, aşa că ar trebui să aflăm mai multe detalii în curând.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut