World Fashion Logistics (WFL) a fost preluat de Grupul Fiege, care își extinde astfel activitatea de logistică contractuală în Asia. Acum, compania de familie din Greven, Westfalia, va deține 100% din acțiunile WFL, care operează un depozit logistic în Shanghai și oferă servicii de logistică în domeniile de e-commerce, retail, modă și branduri de lux în China, Singapore, Hong Kong, Australia și Turcia.

Prin preluarea WFL, grupul german Fiege își susține afacerea pe piața asiatică și își extinde expertiza în testarea calității textilelor, a declarat Alfred Messink, membru al Consiliului de Administrație al Grupului Fiege. „În viitor, vom putea să ne susținem și mai îndeaproape clienții din etapa de producție pe piețele importante din China și Asia de Sud-Est, precum și în Turcia, și să ne creștem valorile de-a lungul lanțului de aprovizionare. În plus, așteptăm numeroși clienți noi în zona comerțului electronic și a mărcilor de lux.”

Primul contact al Fiege cu WFL a fost încheiat în 2015. „Suntem încântaţi că preluarea WFL s-a realizat acum. Asta ne aduce un plus strategic în afacerea din Orientul Îndepărtat, unde acum ne concentrăm din ce în ce mai mult şi pe modă și comerț electronic, pe lângă bunuri industriale și de larg consum. Astfel, ne consolidăm activitatea de bază a logisticii contractuale.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare