World Transport Overseas anunță lansarea unui nou serviciu de transport mărfuri periculoase în regim de grupaj (LCL IMO), cu intrare prin Marea Neagră. Acesta se dorește o alternativă la deja consacratele rute via Slovenia sau Germania și aduce avantajul unui timp de tranzit door to door mai scurt cu circa 7 zile.

Soluţia logistică are plecare din Shanghai şi poartă de intrare la Varna, fiind gândită să deservească nevoile întregului grup. Serviciul este unul săptămânal, cu livrări în termenele stabilite.

WTO are filiale în Bulgaria, România, Grecia, Macedonia, Kosovo, Serbia, Slovenia, Croaţia, Taiwan şi China şi are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul consolidărilor. Filiala din România a fost deschisă în 2021 şi face parte din viziunea companiei de extindere globală denumită VISION2030.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut