Furnizorul major de transport de mărfuri care efectuează transporturi LTL în America de Nord, a premiat 254 dintre șoferii de camion profesioniști care au atins noi etape de siguranță în 2022. Aceştia au înregistrat câte unul, două sau trei milioane de kilometri de condus fără accidente. Colectiv, acești șoferi au parcurs în SUA, de-a lungul carierei lor, peste 512 milioane de kilometri fără accidente.

De obicei, durează aproximativ nouă ani și aproape 20.000 de ore de serviciu pentru ca șoferii LTL să ajungă la un milion de mile – echivalentul a 40 de călătorii în jurul Pământului.

În 2022, un şofer de la XPO a depășit un punct de reper de 6,4 milioane de km fără accident – cel mai bun record de siguranță din istoria companiei.

Mario Harik, directorul executiv al XPO, a declarat: „Îi felicit pe cei 254 de șoferi care au atins această piatră de hotar impresionantă în 2022. Ei se alătură celor peste 2.000 de alți șoferi distinși pentru milioane de mile la XPO și sunt o inspirație pentru întreaga noastră organizație. Sunt recunoscător pentru realizările lor și mândru de fiecare dintre cei 22.000 de șoferi noștri, mecanici, lucrători portuari și alți angajați nord-americani pentru angajamentul comun față de siguranță.”

XPO transportă mărfurile în cadrul uneia dintre cele mai mari rețele LTL din America de Nord, cu 294 de terminale și aproximativ 13.000 de șoferi profesioniști care acoperă 99% din SUA, precum și Canada și Mexic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare