Furnizorul de transport de marfă XPO și-a depășit obiectivul de a angaja o mie de șoferi de camion în Marea Britanie și Irlanda în 2022.

XPO este pe cale să angajeze cu peste 20% mai mulți șoferi în Marea Britanie în acest an decât anul precedent, sporindu-și forța de muncă prin sute de șoferi noi. Acest lucru se aliniază cu obiectivul companiei de a-și extinde baza de șoferi, reducând în același timp utilizarea șoferilor subcontractați.

Compania continuă să investească în talente privind tehnologia informației, operațiuni de distribuție, administrare, management și roluri de vânzări și servicii. „Taberele noastre de pregătire pentru șoferi și schema de ucenicie sunt exemple de canale pentru dezvoltarea șoferilor. Persoanele care sunt interesate să devină șoferi licențiați de vehicule grele se pot antrena cu noi în timp ce lucrează în alte roluri. Aceste scheme ne consolidează capacitatea de transport disponibilă pentru clienți, ajutând în același timp angajații să urmeze o nouă carieră”, declară Lynn Brown, Director Resurse Umane la XPO.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut