XPO Logistics a primit un contract exclusiv pentru gestionarea distribuției în Marea Britanie a mobilei de bucătărie marca Nobia – Magnet, Magnet CKS, Gower, Rapide, Commodore și CIE.

Nobia și XPO au început să lucreze împreună în 2017, când XPO a câștigat contractul de transport pentru produsele Gower. Nobia a reînnoit acordul în 2021 și a extins relația cu tranziția treptată a altor mărci, inclusiv Magnet și Rapide în august, Magnet CKS în decembrie și Commodore și CIE luna aceasta. Înainte de XPO, distribuția Nobia în Marea Britanie era gestionată de o combinație de operațiuni realizate intern și furnizori externalizați.

Dan Myers, managing director XPO Logistics în Marea Britanie și Irlanda, a declarat: „În parteneriat cu clientul nostru, am reunit cu succes toate mărcile Nobia UK într-un singur model de operare cu sinergii semnificative. Echipa oferă o experiență superioară clienților Nobia în întreaga afacere.”

Parteneriatul include o flotă dedicată, suplimentată de o extra-capacitate de camioane în perioadele de vârf, care operează între unităţile de producție Nobia și bazele operaționale XPO.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare