XPO Logistics a primit contractul pentru gestionarea unui nou centru de distribuţie în Lichfield, Staffordshire, pentru retailerul online de fashion ASOS.

Centrul de distribuție de 437.000 m2 din Fradley Park va începe să funcționeze în august 2021, creând aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă în următorii trei ani.
Noua afacere extinde relația de opt ani a XPO cu ASOS şi include şi reînnoirea contractului său pe termen lung pentru gestionarea centrului ASOS din Barnsley, South Yorkshire.

Mark Holland, director operațional la ASOS, a declarat: „În ultimii opt ani, echipa XPO s-a dovedit a fi un partener excelent pentru noi, așa că suntem foarte încântați că extindem  rolul XPO în dezvoltarea noastră din Marea Britanie și din întreaga lume. “
Deschiderea noului hub de distribuţie vine într-un moment în care ASOS continuă să se extindă. Retailerul a înregistrat vânzări record în ultimele șase luni și o „performanță excepțională în Marea Britanie”, cu o creștere de 39% a vânzărilor. Site-ul web din Marea Britanie deservește în prezent peste 7,8 milioane de clienți.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare