XPO Logistics a primit un scor de 90 din 100 la Indicele egalității de șanse pentru persoanele cu dizabilități (DEI) pentru angajamentul său de a include persoanele cu dizabilități în mediul de lucru.

DEI este cel mai cuprinzător instrument de evaluare comparativă din lume prin care companiile măsoară gradul de includere a persoanelor cu dizabilități în mediul lor de lucru, față de cel al concurenței lor. Indexul a fost lansat în 2015 de Handicap: IN și Asociația Americană a Persoanelor cu Dizabilități (AAPD). „Indicele egalității de șanse pentru persoanele cu dizabilități evidențiază companiile care se angajează să creeze o societate mai echitabilă pentru persoanele cu dizabilități. Este un instrument care ne canalizează munca în apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și lucrează pentru a sparge barierele în calea accesului la ocuparea forței de muncă, tehnologie și asistență medicală“, a declarat Maria Town, președinte și CEO al AAPD.

XPO promovează angajarea angajaților indiferent de vârstă, rasă, origine etnică, orientare sexuală, religie sau dizabilitate. Angajamentul său pentru includerea persoanelor cu dizabilități este specificat în: dezvoltarea colaborărilor contractuale; promovarea politicilor de muncă incluzive; implementarea programelor de mentorat și de sprijin la locul de muncă și garantarea unor beneficii egale. „Participarea la Indicele egalității de șanse pentru persoanele cu dizabilități este importantă, deoarece contribuie la măsurarea evoluției noastre actuale către un loc de muncă divers și echitabil. Ne-am angajat să îmbunătățim continuu acest domeniu pentru a ne asigura că angajații noștri prosperă“, a declarat LaQuentaJacobs, director al diversității la XPO Logistics.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut