Dezvoltatorul, proprietarul și administratorul de spații industriale și logistice, CTP, a încheiat un contract de închiriere pe 5 ani pentru o suprafață de 19.000 mp de spații de depozitare în CTPark Bucharest, către Yusen Logistics (România).

Înființată în 1955, Yusen Logistics este o companie globală de logistică a lanțului de aprovizionare care oferă servicii de expediere maritimă și aeriană, depozitare, distribuție și managementul lanțului de aprovizionare. Compania deține deja aproximativ 1,3 milioane mp de spații de depozitare în 140 de unități din Europa, la care se adaugă acest nou contract de închiriere, la care a fost consiliat de CBRE.

Yusen Logistics (România) va folosi spațiul din CTPark Bucharest pentru activități de logistică pentru terțe părți, gestionând mărfurile din 19 țări de pe 3 continente pentru clienții lor. Depozitele închiriate de Yusen Logistics (România) vor fi, de asemenea, supuse unei renovări semnificative printr-o investiție substanțială din partea CTP, pentru a revigora și moderniza facilitățile, aducându-le la cele mai recente standarde ESG prin incorporarea caracteristicilor de mediu durabile, cum ar fi iluminatul cu LED.

Andrei Bențea, Senior Business Developer, CTP, declar: “Suntem încântați să ne extindem relația cu Yusen Logistics prin noua locație din CTPark Bucharest. Focusul CTP pe dezvoltare durabilă se aliniază perfect cu angajamentul Yusen Logistics față de principiile ESG. Suntem mândri să reducem amprenta de carbon a operațiunilor lor prin renovarea eficientă energetic a facilității, asigurându-ne că îndeplinește cele mai înalte standarde de sustenabilitate și contribuie la un viitor mai verde.“

Cosmin Rusu, Managing Director, Yusen Logistics (Romania), a adăugat: “Acest contract de închiriere este o mișcare strategică importantă care se aliniază cu angajamentul nostru de a oferi soluții logistice excepționale clienților. Cu o expertiză extinsă și cunoștințe de piață, CBRE ne-a susținut în fiecare pas și a reușit să ne ofere cea mai bună soluție de pe piață pentru nevoile noastre și să obțină tarife competitive. CTPark Bucharest completează perfect ambițiile noastre operaționale, iar modernizarea realizată de CTP se aliniază cu angajamentul nostru față de sustenabilitate și oferă un mediu ideal pentru activitățile logistice. Suntem încrezători că această decizie va consolida și mai mult poziția noastră în industrie.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut