Pentru a satisface cererea în creștere, furnizorul de servicii logistice Yusen Logistics și-a extins locația în Alzenau, Bavaria, cu aproximativ 9.500 m2 de spațiu de depozitare și birouri, ceea ce dublează aproximativ suprafața. Potrivit companiei, unitatea extinsă, situată pe A45, oferă spaţiu pentru aproximativ 15.000 de Euro-paleți și o zonă de cross-dock.

În Alzenau, Yusen Logistics oferă servicii de pre-producție externalizate, inclusiv servicii de sortare, reambalare în cutii de producție, alte lucrări de picking, verificări și reprelucrări de calitate, cross-docking, precum și distribuție și achiziții cu propria flotă. Unitatea este dotată cu 20 de rampe și două căi de acces la nivelul solului. „Yusen Logistics a cunoscut o creștere puternică în ultimii ani. Extinderea rețelei în sudul Germaniei este de mare importanță, deoarece ne permite să răspundem cererii tot mai mari din regiune”, a declarat Ivan Spikic, Director Regional de Logistică Contractuală și Transport Terestru la Yusen Logistics Germania.

Yusen Logistics are 13 locații în Germania, cu peste 160.000 m2 de spațiu de depozitare și distribuție. La nivel global, Yusen Logistics este reprezentată în 47 de țări din întreaga lume, în peste 680 de locații ce depăşesc 2,9 milioane m2 de spațiu de depozitare.

FOTO: Yusen Logistics

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut