Yusen Logistics își extinde capacitățile de servicii de logistică farmaceutică în Belgia prin achiziția Groupe Pierre. Furnizor de servicii logistice de top în sectorul sănătății, Groupe Pierre este compus din trei divizii: Ajimex, Transports Pierre și Pierre Logistic.

Yusen Logistics a ajuns la un acord pentru achiziția întregului capital social al companiei Groupe Pierre, cu sediul în Wavre, regiunea Brabant Valon (Belgia). Soluțiile integrate ale Groupe Pierre includ:

– Transports Pierre: transport terestru certificat GDP (Good Distribution Practices);

– Pierre Logistic: Depozitare și servicii asociate cu valoare adăugată;

– Ajimex: gestionarea expedierilor cu o temperatură controlată, cu o durată critică la nivel global, inclusiv serviciile de ambalare asociate.

De la înființarea Groupe Pierre în 1924 sub numele de „Transports Alphonse Pierre”, compania și-a extins semnificativ prezența geografică, portofoliul de produse și servicii. Astăzi, cei peste 125 de angajați operează peste 20.000 m2 de spațiu de depozitare și 160 de vehicule.

Achiziția Groupe Pierre va consolida și spori capacitățile și ofertele de servicii în creștere ale Yusen Logistics, ca o companie de logistică integrată care oferă soluții de supply-chain durabile pentru sectorul sănătății.

„Această achiziție subliniază strategia noastră de a crește în continuare activitățile noastre farmaceutice și de asistență medicală în Benelux și Europa. Pasul făcut nu numai că ne va extinde oferta de produse, ci ne va pune din nou pe hartă în Valonia. Această achiziție va fi combustibilul pentru creșterea noastră viitoare și va crea multe sinergii”, a declarat Bruno Jacques, director general al Yusen Logistics Benelux.

Întreaga conducere rămâne activă în companie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare