Producătorul de băuturi alcoolice ZAREA anunţă achiziţionarea a 70% din pachetul de acţiuni al grupului de firme Domeniile Dealu Mare Urlaţi (DDMU). Prin această investiţie, ZAREA intenţionează să capitalizeze sinergiile celor două afaceri și să devină un jucător important în piaţa vinurilor de calitate.

Firma ZAREA a achiziționat pachetul majoritar al grupului de firme DDMU. Restul pachetului de 30% din părțile sociale va rămâne în proprietatea familiei Rădulescu, fondatoarea DDMU, iar Gabriel Rădulescu rămâne în continuare la conducerea DDMU, având în grijă podgoriile din Dealu Mare şi crama de la Urlaţi. Activităţile de marketing, vânzări şi management financiar vor fi operate de ZAREA. „Achiziția din Dealu Mare este o nouă provocare. Ne face plăcere să devenim parte din marea familie Dealu Mare, alături de alte firme prietene şi colaboratori cu care am mai lucrat în trecut”, a declarat Emil Popescu, Preşedintele Consiliului Director al ZAREA.

Gabriel Rădulescu a completat: „Tranzacția vine din dorinţa de a duce afacerea către un alt nivel, prin integrarea în potențialul de dezvoltare generat de asocierea cu firma Zarea. Am alăturat 100 ha de vie celor 100 de ani de istorie ai companiei Zarea, pentru a capitaliza sinergiile celor două afaceri.”

Finalizarea tranzacţiei este supusă analizei și autorizării de către Consiliul Concurenţei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare