Grupul ZF a semnat un acord de investiții cu Guvernul Districtului Guangzhou Huadu pentru a construi o fabrică înalt automatizată și inteligentă pentru produse electronice noi și produse avansate de asistență pentru șofer. Astfel, compania caută să majoreze capacitatea de producție în domeniile conducerii autonome, camerelor, senzorilor și frânelor electrice în China.

Pe măsură ce industria auto din China se mișcă mai repede în căutarea inteligenței, proporția componentelor electronice de înaltă valoare și de înaltă performanță pe noile vehicule crește rapid.

Construcția noii fabrici va începe în 2023, producția în masă fiind programată pentru 2025. Conform planului ZF, Faza I a noii fabrici acoperă o suprafață planificată de 12.000 de metri pătrați, ceea ce va avea ca rezultat o zonă de producție și asamblare de electronice în Industria 4.0. Unitatea de producție va include, de asemenea, facilitati de suport de producţie precum depozitare, IT, întreţinere, laboratoare. Odată finalizată, uzina va avea o capacitate de personal planificată de 700 de persoane. Noua fabrică va acoperi patru linii de produse: sisteme avansate de asistență pentru șofer, HPC (High Performance Computing), electronice de siguranță și controlul șasiului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut