ZF a încheiat un acord pe termen lung cu Goodyear, pentru a reuni soluțiile avansate marca Transics ale ZF cu portofoliul de anvelope Goodyear. Inițial, ZF și Goodyear vor oferi flotelor europene de vehicule comerciale o suită integrată de aplicații pentru gestionarea flotelor și anvelopelor mixte și multi-brand. Printr-o soluție interoperabilă și flexibilă, bazată pe o singură cutie telematică, TX-TRAILERPULSETM, flotele pot accesa serviciile și asistența ambelor companii, inclusiv date despre anvelopele Goodyear și acces complet la soluțiile ZMS Transics FMS, TX-TRAILERFITTM și TX-CONNECTTM. „Colaborarea ZF cu Goodyear valorifică expertiza celor doi lideri din industrie pentru a oferi flotelor europene și constructorilor de remorci beneficiile unei soluții unice de gestionare a flotelor”, a declarat Peter Bal, Business Leader – Digital Customer Services, ZF  EMEA. „Capacitatea noastră de a furniza o soluție integrată, cu investiții hardware reduse, înseamnă că flotele comerciale europene pot beneficia de operațiuni simplificate, de siguranță sporită și de îmbunătățirea securităţii mărfurilor. Sistemul va ajuta flotele să îndeplinească viitoarele reglementări UE GSR5, care impun ca vehiculele grele să fie echipate cu TPMS progresiv, începând din iulie 2022.”

Colaborarea dintre ZF şi Goodyear va contribui, de asemenea, la scăderea semnificativă a celor 200.000 de incidente rutiere raportate în fiecare an în UE şi la reducerea emisiilor cu până la 2 tone de CO2 per remorcă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare