Este cea mai mare comandă din istoria ZF Test Systems: peste 30 de bancuri de testare de tip LUB5 pentru anvelope urmează să fie livrate unui producător chinez până la sfârșitul anului.
Bancurile de testare sunt asamblate în locațiile ZF din Passau, Germania și Beijing, China. Bancul LUB5 este potrivit pentru testarea produselor la sfârșit de linie de producţie, acolo unde se verifică fiecare anvelopă nou produsă privind cele mai importante caracteristici de calitate. Pe lângă eventuale dezechilibre, teste de rulare, de geometrie (verificarea umflăturilor sau a adâncimii) și de uniformitate sunt, de asemenea, făcute temeinic sub sarcini reale.
O încercare durează doar 29 de secunde, permițând astfel bancului să testeze până la un milion de anvelope pe an, ceea ce îi oferă companiei ZF un alt mod în care să contribuie la siguranța participanților la trafic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare