Cu ocazia Zilei Naţionale a Ungariei, care se sărbătorește pe 15 martie, autoritățile maghiare au anunţat o extindere a perioadei cu restricții de circulație. Ca urmare, restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone în traficul intern și internațional se vor aplica în perioada 11 martie 2022, ora 22:00  – 15 martie, ora 22:00.

Sunt exceptate de la restricțiile de circulație autovehiculele care transportă animale vii, cele care transportă alimente perisabile şi combustibili, precum şi transporturile umanitare (atât autovehiculele încărcate, cât și cele care circulă pe gol în scopuri umanitare).

Asociația Transportatorilor din Ungaria (MKFE), lucrează însă pentru a se reveni la restricțiile inițiale care se aplică doar în ajunul sărbătorilor naționale (de la ora 22.00 din ajunul duminicilor și sărbătorilor legale până la ora 22.00 duminicile și sărbătorile legale).

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare