După ce a devenit lider în transportul LTL în Polonia, în urma achiziției recente a Grupului Pekaes, Geodis își extinde acum, prin achiziţia companiei Transports Perrier, specializată în transportul de mărfuri paletizate, capacitatea pe piața sa istorică și stabilește o rețea de transport paletizat în Franța.

Prin această achiziţie, linia de afaceri Geodis Road Transport, care are peste 4.300 de angajați în 95 de locații din 18 țări europene, intenționează să-și consolideze oferta de servicii pe segmentul LTL, de 1-6 paleți, ca răspuns la creșterea cererii de pe piață, în special din e-commerce.

Compania Transports Perrier a fost înfiinţată în 1955, cu specializare în livrarea de transporturi paletizate. În prezent, operează o flotă de 410 mijloace de autotractoare și semiremorci și are un total de 260 de angajați, din care 160 sunt șoferi. Cele cinci locații ale Transports Perrier – Lons-Le-Saunier (în estul Franței), Lunéville (nord-est), Noves (sud), Seiche-sur-le-Loir (vest) și Liévin (nord), situate la intersecții cheie de pe rute de transport din Franța, devin acum parte a liniei de transport rutier a Geodis, care include 800 de șoferi și peste o mie de vehicule. „Clienții din Franţa caută soluții pentru transporturile parţiale, de maximum 6 paleți, mai ales că solicitările s-au amplificat odată cu creșterea comerțului electronic. Noua achiziție se adaugă resurselor existente ale Geodis, oferindu-i o rețea suplimentară de locații în toată țara. Pentru clienți, aceasta va fi o garanție a unui serviciu de încredere și de înaltă calitate”, a declarat Olivier Royer, vicepreședinte executiv al Geodis Road Transport Line of Business.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut