Arvato Supply Chain Solutions se va ocupa în Polonia de afacerea online a brandului de modă Guess, prin servicii de logistică la centrul de distribuţie din Jasin, lângă Poznań.

Arvato Supply Chain Solutions va avea o colaborare cu unul dintre cele mai recunoscute mărci din industria modei. Într-un spațiu de depozitare de 20.000 m2 dedicat Guess, Arvato Supply Chain Solutions va realiza servicii B2C, ceea ce înseamnă livrarea comenzilor clienților individuali în zeci de țări, atât în Europa, cât și în afara ei. În plus, livrările B2B sunt de asemenea incluse. În primul an de colaborare, Arvato Supply Chain Solutions va angaja în jur de 100 de oameni, iar în sezonul de vârf acest număr se poate dubla.

În scopul diversificării, eficienței și al asigurării unei experiențe de cumpărături perfecte pentru clienții săi, Guess a identificat noul centru de distribuție din Polonia ca un atu crucial pentru atingerea acestor obiective.

Deschiderea centrului de procesare dedicat e-commerce este realizată în ciuda scenariului imprevizibil de pandemie. „Noul centru de distribuție polonez întărește serviciul omnichannel în Europa de Nord-Est și asigură capacitatea de distribuție pentru următorii câțiva ani”, a declarat Marcello De Melgazzi, director logistic european la Guess.

În centrul logistic se asigură servicii de depozitare, picking și ambalare, gestionarea retururilor, precum și servicii cu valoare adăugată pentru o gamă de produse, inclusiv îmbrăcăminte, genți, încălțăminte și accesorii. Toate operațiunile se bazează pe sistemul WMS SAP Arvato, personalizat pentru nevoile clientului, proiectat pe infrastructura de depozit. „Suntem încântaţi că un alt brand internațional din industria modei, care dezvoltă dinamic vânzările online, a decis să își diversifice operațiunile logistice și să ne încredințeze acest serviciu”, explică Lidia Ratajczak-Kluck, Managing Director la Arvato Supply Chain Solutions Polonia.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut