Pe 20 septembrie 2022, începând cu ora 10.00, Total Technologies în colaborare cu partenerul tehnologic Honeywell organizează evenimentul „Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozitul tău?”. Acest eveniment este realizat cu sprijinul ePantofi.ro și Quehenberger Logistics alături de partenerul media, Arilog.

Evenimentul se adresează profesioniștilor care activează în domeniile retail, bricolaj, e-commerce, producție, distribuție, farma, curierat sau FMCG și se confruntă cu provocări în operațiunile logistice de genul:

  • Fluctuație mare de personal;
  • Erori în picking;
  • Lucrători de naționalități diferite;
  • Durata mare a trainingurilor pentru angajații noi;
  • Productivitate scăzută a lucrătorilor în fluxurile de lucru.

Prin acest eveniment, Total Technologies îşi propune să informeze piața de logistică privind soluțiile de automatizare si eficientizare a depozitelor din România folosind tehnologiile existente. „Am pregătit demonstrații practice pentru soluțiile Honeywell Voice și Universal Robots, după care vom aprofunda cu o sesiune interactivă de discuții împreună cu invitații noștri.

Honeywell Voice este o tehnologie inovativă care eficientizează din ce în ce mai multe depozite din întreaga lume. Ea îmbunătățește procesul de pregătire a comenzii, făcându-l mai eficient și cu o marjă de eroare mult mai mică. Ne dorim să facem acestă soluție cât mai cunoscută și în România și din ce în ce mai multe spații logistice să o implementeze în operațiunile zilnice.”

La o analiză a procesului tradițional de gestionare a comenzilor, se observă că majoritatea erorilor care apar se datorează distragerilor din timpul manipulării sau etichetării. Aceste greșeli sunt foarte costisitoare pentru orice afacere. Însă, s-a dovedit că utilizarea soluției Honeywell Voice reduce erorile chiar și cu 80%, implică o creștere a productivității cu până la 30% și nu în ultimul rând crește și confortul lucrătorilor.

Universal Robots este o soluție de automatizare a fluxurilor de lucru care poate fi folosită pe multe linii de producție și logistică, ajutând la eficientizarea tuturor tipurilor de procese repetitive, din care amintim: sortare, ambalare, paletizare, lipire sau asamblare. În consecință, datorită robotizării proceselor, companiile reușesc să scadă costurile, să eficientizeze sarcinile, să crească productivitatea și să îmbunătățească calitatea serviciilor și experiența clienților. De asemenea, se reduce dramatic numărul accidentelor de muncă.

Evenimentul va avea loc îndepozitul ePantofi, situat în parcul industrial WDP, Șoseaua Ștefănești, nr 8-8A, judetul Ilfov.

Speakeri invitați:

  • Catalin Ivana – BDM & Coach, Total Technologies
  • Miha Capuder – Account Manager , Voice Specialist, Honeywell
  • Oana Ciortea – Contract Manager Romania, epantofi.ro
  • Piotr Pydzik, Logistics Development Director, Modivo.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut