Kuehne+Nagel a intrat într-un parteneriat strategic pe termen lung cu Pepco, o companie europeană care se dezvoltă rapid pe piața de retail și care oferă articole de îmbrăcăminte și produse de uz casnic. Kuehne+Nagel va oferi retailerului expertiză în depozitare și automatizare pentru piețele din România, Bulgaria și Grecia. Parteneriatul nu numai că îndeplinește astfel nevoia Pepco de agilitate și viteză, dar îndeplinește și cerințele pentru un viitor sustenabil.

Parteneriatul cu Pepco se va lansa la începutul lui 2023 și presupune servicii de depozitare și automatizare pentru distribuția end-to-end în România, Bulgaria și Grecia, cu peste 50.000 m2 de spațiu de depozitare. Kuehne+Nagel se va ocupa, de asemenea, de stocarea, ridicarea și încărcarea mărfurilor pentru cele trei țări. Noul depozit va angaja peste 250 de oameni, iar operațiunile zilnice vor fi asistate de un sortator de top. Sortatorul cu împingător, cu trei transportoare, direcționează diferitele produse prin 191 de jgheaburi și tuneluri automate de scanare, către destinația corectă indiferent de formă, dimensiune sau material.

Depozitul nu numai că îndeplinește nevoia de agilitate și viteză a Pepco, dar îndeplinește și planurile ambelor companii de dezvoltare sustenabilă, cum ar fi inițiativele de reducere a apei și a deșeurilor. În plus, panourile solare vor furniza energie pentru operațiunile zilnice și vor reduce emisiile de CO2.

„Pepco a crescut într-un mod extraordinar în ultimii 22 de ani. Combinația de servicii, tehnologie, sustenabilitate și rețeaua noastră globală răspunde perfect cerințelor acestei companii în creștere, permițând o acoperire fără întreruperi a lanțului de aprovizionare. Suntem onorați că putem oferi expertiza noastră unui retailer important precum Pepco”, spune Filip Bardzinski, National Contract Logistics Manager la Kuehne+Nagel România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut