Cele 30 de furturi de combustibil din rezervoarele camioanelor, raportate între 1 august și 18 noiembrie 2022, au determinat poliția din Suffolk să îndemne transportatorii să-și protejeze bunurile. Majoritatea furturilor au avut loc în timp ce vehiculele erau parcate peste noapte în stațiile de pe autostrăzile A14 și A12.

Poliția a spus că este conștientă de faptul că nu toate incidentele sunt raportate și astfel numărul furturilor este probabil să fie chiar mai mare.

Avertismentul a venit după ce au fost efectuate două arestări în legătură cu furtul de combustibil din camioane. Ofițerii de la poliția din Suffolk au oprit un vehicul pe A14 lângă Newmarket, suspectat a fi implicat în furtul de combustibil, relatează Motor Transport. Ocupanții, doi bărbați în vârstă de 30 de ani, au fost arestați sub suspiciunea de furt. Perechea a fost ulterior eliberată pe cauțiune, urmând să se întoarcă la poliție pe 20 februarie 2023. Inspectorul Stuart Dolan a declarat: „Odată cu creșterea prețului combustibilului din ultimul an, am observat o creștere a numărului acestor tipuri de furturi. Hoții deteriorează și sparg capacele rezervoarelor în încercarea de a ajunge la combustibil. Aș îndemna toți șoferii de camioane și proprietarii de companii de transport să ia măsuri pentru a nu deveni victime. De asemenea, am constatat şi furturi de combustibil din altă parte, cum ar fi din rezervoarele de incintă din ferme.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut