Poliția germană a oprit un camion cu plăcuță de înmatriculare turcească în timpul unui control, prilej cu care a constatat că transportatorul turc, ca terţă ţară, nu avea autorizaţie de transport internațional, iar şoferul condusese mai bine de 33 de ore, fără pauză. În plus, pentru perioade lungi de timp camionul a circulat cu o viteză mai mare decât limita admisă.

Camionul, potrivit Foro Transporte Profesional, a fost oprit în Bavaria, la intersecția Neuendettelsau a autostrăzii A6. La verificarea documentelor, agenții au descoperit că din permisul de transport lipsește ștampila corespunzătoare firmei. De asemenea, o inspecție a înregistrărilor tahografului a arătat că șoferul, pe lângă diverse încălcări ale timpului de muncă și odihnă, conducea de 33 de ore fără pauză. În plus, verificările au arătat și că acesta a depășit limita de viteză.

Pentru aceste abateri, agenții i-au aplicat o amendă de 4.000 de euro șoferului și de 18.000 de euro angajatorului său. Vehiculul a fost, de asemenea, imobilizat până la plata amenzilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare