Bosch Secure Truck Parking și Travis Road Services își conectează platformele de rezervare și pot oferi astfel aproximativ 400 de zone și 15.000 de locuri de parcare în 14 țări UE. Noua alianță oferă cea mai mare gamă de acest tip din Europa.

Industria logistică se confruntă cu provocări majore: conform unor studii recente, în UE există doar 400.000 de locuri de parcare sigure pentru camioane. Consecințele sunt vehicule parcate periculos, furturi de marfă în creștere și mai mult trafic și emisii de CO2 pentru căutarea unui loc de parcare. La acestea se adaugă şi presiunea asupra șoferilor pentru a-și respecta timpii de conducere și de odihnă.

În acest context, Bosch Secure Truck Parking și Travis Road Services își grupează contingentele de locuri de parcare. „De la începutul lui 2023, utilizatorii Bosch Secure Truck Parking și Travis Road Services din aproximativ 400 de locații din 14 țări europene accesează un total de aproximativ 15.000 de locuri de parcare, inclusiv în țări precum Olanda, Belgia, Marea Britanie, Franța și Polonia”, explică Jan-Philipp Weers, șeful Bosch Secure Truck Parking.

Portalurile oferă companiilor de transport locuri de parcare în zone de odihnă, sedii sau companii de transport. Deoarece locațiile și noile locuri de parcare pot fi conectate în mod flexibil, platforma promite o creștere rapidă în continuare a locurilor de parcare. Pentru clienții existenți ai celor două platforme, gama ofertei se modifică: expeditorii de marfă pot folosi platforma obișnuită pentru a vizualiza și rezerva în timp real toate locurile de parcare de care au nevoie – facturarea se face fără hârtie, folosind facturi colective eficiente.

Independent de cooperare, Bosch și Travis își vor păstra ofertele individuale pe portalurile respective.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare