Compact este noua serie de strivuitoare electrice cu contragreutate propusă de producătorul chinez Attack. Primul model din serie este un stivuitor cu trei roți şi o capacitate de ridicare de 1.000 de kilograme.

Noul echipament electric cu trei roţi, care este dotat cu o baterie de 48 de volți ce oferă 160 Ah, va asigura un timp de funcționare de patru până la șase ore. Dimensiunile compacte – şasiul are doar 200 cm lungime, 170 cm lățime și o rază de viraj de 250-270 cm – fac modelul potrivit pentru utilizarea în spaţii înguste.Cu catargul coborât, echipamentul are o înălțime de doi metri, iar înălțimea de ridicare este stabilită la trei metri.

Scaunul operatorului nu este foarte sofisticat, iar sistemul hidraulic este acționat cu pârghii lungi convenționale, dar stivuitorul nu este destinat utilizării intense pe perioade lungi.

Morten Wee, director al importatorului norvegian Wee.no, afirmă că seria Attack Compact va fi un înlocuitor electric pentru stivuitoarele diesel mai vechi și mai grele care se găsesc în multe depozite din Norvegia.  „Beneficiile nu sunt doar zero emisii, ci și mobilitate mai bună, fiabilitate operațională ridicată și cerințe mai puține de întreținere. În prezent, tot mai multe companii se concentrează pe soluții de operare mai simple, mai curate și mai ieftine.”

Noua serie electrosivuitoare este destinată utilizării în companiile mici și mijlocii. Prețurile pe piaţa norvegiană încep de la NOK 120.000 (12.700 euro, fără TVA).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare