CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East cu o nouă clădire care va fi livrată până la finalul anului, fiind deja complet închiriată. Grupul farmaceutic A&D Pharma – Dr.Max Group, prezent deja în portofoliul CTP, este unul dintre chiriașii noului depozit.

„Am intrat pe piața din Craiova anul trecut, prin achiziția CTPark Craiova East, un parc industrial pe care îl extindem deja și care va depăși 53.500 m2 până la finele anului. Este o investiție care demonstrează angajamentul nostru pe termen lung în Craiova, o comunitate în care credem și alături de care vrem să creștem. Ne bucurăm că am reușit să aducem în proiect clienți care sunt deja în portofoliul nostru și cu care am reușit să creăm parteneriate de succes, așa cum este A&D Pharma – Dr.Max Group”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Noul depozit este deja complet închiriat, A&D Pharma – Dr.Max Group urmând să ocupe o suprafață de peste 5.000 m2 în CTPark Craiova East. A&D Pharma – Dr.Max Group este, de asemenea, chiriaș în parcurile CTP din București, CTPark Mogoșoaia fiind cel mai mare depozit farmaceutic din țară și din Sibiu. „Continuăm planurile de dezvoltare în zona de logistică și facem investiții pe termen lung pentru a răspunde nevoilor pacienților și partenerilor noștri. În baza parteneriatului cu CTP, maximizăm capacitatea de depozitare în zona Craiova – un pol logistic important, astfel încât să acoperim cât mai eficient zona de sud a țării”, a afirmat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

Tranzacția a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox. “În ultimii trei ani, am contribuit cu succes la extinderea portofoliului logistic al companiei A&D Pharma – Dr.Max Group, cu peste 50.000 m2 în orașe-cheie ca București, Sibiu și Craiova. Suntem încrezători că dezvoltarea sustenabilă a sectorului farmaceutic și a comerțului online vor continua să fie printre motoarele pieței spațiilor de depozitare din România”, a declarat Rodica Târcavu, Partner Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.

CTPark Craiova East este amplasat în partea de est a orașului Craiova, cu acces rapid la drumurile europene E70, E79 și E574. Parcul industrial are o suprafață existentă de 40.000 m2, iar după această extindere, va ajunge la o suprafață totală de circa 53.500 m2, consolidându-se ca un important hub logistic în zonă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare