Între companiile Cummins și Westport Fuel Systems a fost încheiat un acord pentru achiziţia de către Cummins a participației Westport Fuel Systems în societatea comună Cummins-Westport, urmând ca acesta să continue să opereze afacerea ca unic proprietar. Acordul de asociere Cummins-Westport s-a încheiat la 31 decembrie 2021.

Ca parte a acordului, Cummins va cumpăra, de asemenea, cota de proprietate intelectuală deținută de Westport Fuel Systems în cadrul JV și dezvoltată de acesta pentru a sprijini aplicațiile motoarelor cu aprindere prin scânteie, cu venituri pentru Westport de 20 de milioane de dolari.

Cummins și Westport Fuel Systems au convenit, de asemenea, să efectueze o evaluare tehnică inițială a tehnologiei H2-HPDI de la Westport, pentru a stabili o potențială utilizare în aplicațiile Cummins cu hidrogen.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare