Rail Cargo Group (RCG) și-a extins transporturile agricole din Ucraina, mai ales de la începutul războiului. Din martie până în aprilie 2022, RCG a organizat trenuri de cereale din Ucraina în Germania în fiecare două zile.

În total, au fost transportate 60.000 de tone de cereale. RCG transportă în prezent cereale în trenuri de marfă de trei ori pe săptămână de la Čierna (Slovacia) la Brake (Germania de Nord) pe ruta Slovacia, Republica Cehă, Polonia și Germania. Sunt implicate și subsidiarele RCG Rail Cargo Carrier și Rail Cargo Logistics. Un tren are aproximativ 480 de metri lungime și transportă în jur de 2.000 de tone de cereale.

Din mai 2022, RCG va rula un tren de marfă cu produse agricole din Ucraina în fiecare zi, timp de cel puțin trei luni, spre nordul Germaniei. Aceasta corespunde cu 25 de trenuri către Germania pe lună. În Cehia și Slovacia rămân cinci trenuri pe lună.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare