La începutul lunii martie, AvtoVAZ va începe producția în masă a modelului Lada Vesta New Generation. În același timp, producătorul intenționează să crească prețurile mașinilor cu aproximativ 2%, relatează TASS, citându-l pe șeful AvtoVAZ, Maxim Sokolov.

„În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc o lansare de pre-serie a modelelor Lada Vesta New Generation într-o formă restilizată. Planificăm ca, începând cu 3 martie, să începem producția de serie a maşinilor”, a spus Maxim Sokolov. El a mai adăugat că modelul va intra în vânzare în aprilie-mai 2023 și va costa mai mult decât cel prezentat în 2022. În general, producătorul auto intenționează să crească prețurile tuturor vehiculelor sale de la 1 martie 2023 cu aproximativ 2%. „În ceea ce privește prețurile recomandate pentru produsele noastre către dealeri, aici chiar nu am mai crescut prețul de multă vreme – din martie anul trecut. Vom majora prețul mașinilor vândute, nu cu mult, în funcție de mașină. Creşterea oricum este mult mai mică decât inflația anuală din perioada martie 2022 – martie 2023.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut