GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), a anunțat că CEO-ul Malcolm Wilson este însoțit de reprezentanți ai companiei și membri ai Consiliului de Administrație GXO pentru a suna Clopoțelul de Deschidere la Bursa de Valori din New York marți, 2 august 2022, pentru a marca un an de când a devenit o companie independentă.

„Sunt mândru de cei 120.000 de membri ai echipei GXO din întreaga lume care au făcut din primul nostru an un astfel de succes”, a declarat Malcolm Wilson, Chief Executive Officer al GXO. „Devenind GXO, am creat un lider în logistică, focusat pe accelerarea creșterii și crearea de valoare pentru toate părțile interesate. În calitate de lider în servicii și soluții de depozitare, rămânem angajați să promovăm îmbunătățirea continuă pentru clienți, parteneri oamenii noștri și mediu și suntem bine poziționați pentru creșterea viitoare.”

În primul an de companie independentă, GXO a primit un rating ESG „AA” de la MSC și recunoaștere pentru programele sale de angajare și incluziune pentru veterani și persoane cu dizabilități. În plus, compania a fost numită recent „Furnizorul anului pentru asistență și servicii” de către liderul aerospațial Boeing.

Furnizorul de logistică contractuală a fost adăugat recent în lista Fortune 500.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare