În dimineaţa de marți, 26 octombrie, un camion s-a rostogolit în strâmtoarea Limfjord de pe feribotul care navighează între Hvalpsund și Sundsøre. Nimeni nu a fost rănit.

Feribotul, denumit Maria, are o capacitate de găzduire de 30 de autoturisme sau 2 camioane și 14 mașini. Agenția de Management al Urgențelor din Iutlanda de Nord a relatat că vehiculul greu s-a răsturnat în apă la aproximativ 150 de metri de coastă în drum spre Hvalpsund. În acest context, compania de feriboturi a anulat toate plecările de marți. “Din păcate, trebuie să oprim navigația astăzi din cauza unui accident în care a fost implicat un camion. Nu ne așteptăm să mai navigăm în cursul zilei”, a scris compania pe pagina sa de Facebook.

Postul local de pompieri, Nordjyllands Beredskab, care s-a deplasat la faţa locului cu scafandri, nu poate spune încă de ce s-a rostogolit camionul în apă sau cum s-a întâmplat. În același timp, serviciile de urgență elaborează un plan pentru modul de extragere şi de remorcare a camionului înapoi la mal.

Compania de transport al cărei camion s-a răsturnat se ocupă şi cu transportul de deșeuri comerciale. În acest caz, remorca era plină cu combustibili mici, iar camionul se îndrepta către o fabrică de incinerare din Aars când s-a produs accidentul. Se pare că șoferul, care nu se afla în camion în timp ce acesta s-a rostogolit în apă, uitase să aplice frâna de parcare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare