De la începutul lui ianuarie, Kombiverkehr le oferă clienților săi de transport și logistică o mai mare flexibilitate în programarea transporturilor intermodale cu Turcia și Grecia. Compania a crescut frecvența de plecare pe ruta München – Trieste de la trei la cinci călătorii săptămânale dus-întors.

Noile zile de plecare sunt miercuri și vineri din München și marți și joi de la terminalul Trieste, care este operat de Samer Seaports & Terminals (Samer Group). Din portul Trieste, la terminalele portuare Pendik, Mersin și Cesme din Turcia, precum și la Patras din Grecia, se poate ajunge cu feribotul prin rezervări continue într-o procedură unică. Alte servicii de conectare sunt disponibile de la München-Riem atât în Germania, cât și către și de la diferite terminale din Benelux, Marea Britanie, Polonia, Norvegia și Suedia.

Cu aceste servicii pot fi transportate şi mărfuri periculoase, cu excepția claselor 1 și 7. De asemenea, sunt permise pe toate rutele remorci cu profil P400.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut