2022 a fost un an record pentru numărul redus de falimente în transportul rutier de marfă. Cifrele de faliment sunt scăzute, iar rezultatele financiare sunt bune pentru sectorul de transport cu camioane din Norvegia. Nenumăratele mesaje și notificări în mass-media locală despre „faliment”, „frica de faliment” și „locuri de muncă vacante” în industria transporturilor au scăzut considerabil. Măsurat din punct de vedere al numărului de falimente, 2022 a fost cel mai bun an pentru cei care lucrează în companii cu codul de afaceri „Transport rutier de mărfuri”.

Statisticile din ultimii 9 ani privind numărul depunerilor de cereri de faliment în industria transporturilor arată în mare măsură că ultimii trei ani, marcaţi de pandemia de coronavirus, sunt cei mai buni ani pe care i-a avut industria norvegiană, notează Tungt.no.

Pentru cei șase ani, din 2014 până în 2019, numărul falimentelor a fost în medie de 160 pe an. 2016 a fost un an „bun” cu doar 133 de falimente, în vreme ce ceilalți ani au fost destul de aproape de 160.

Pe de altă parte,

– în 2020 s-au înregistrat 127 de falimente,

– în 2021 s-au înregistrat 142 de falimente,

– în 2022 s-au înregistrat 122 de falimente.

Astfel, există o reducere de peste 15% a numărului de depuneri de faliment pentru industria de transport în ultimii trei ani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare