După investiții majore în filiala sa din Willebroek, furnizorul german de servicii de logistică Dachser își continuă eforturile în Belgia cu mai multe proiecte care fac parcarea în Mouscron mai ușoară și mai sigură.

Fără a-şi extinde amplasamentul Dachser din Mouscron, acum este posibilă parcarea în siguranță a unui număr mai mare de remorci: două bazine mari de apă, aflate înainte în locaţie, au fost acoperite printr-un sistem ingenios, iar acum oferă spaţiu suplimentar pentru parcarea a 30 de remorci și a mai multor cutii mobile. Suprafața totală a locaţiei nu s-a schimbat, dar s-au adăugat aproximativ 1.000 de metri pătrați de locuri de parcare utili. Întreaga parcare a fost dotată și cu iluminat nou, camere de securitate și bariere de acces. Această extensie îi oferă acum lui Dachser posibilitatea de a-și plasa vehiculele pe un site securizat. „Ca afacere de familie, acordăm o mare importanță unei viziuni pe termen lung împreună cu toate părțile interesate, în care calitatea este de o importanță primordială. Am investit din nou în filiala noastră, pregătind-o pentru viitor”, spune Tom Verheyen, director general al Dachser Mouscron.

Pe lângă aceste investiții, filiala Mouscron a primit şi două camioane în plus, pentru distanţe scurte. Aceasta este o caracteristică specială a locaţiei respective, deoarece celelalte site-uri Dachser lucrează exclusiv cu subcontractanți.

Dachser deschidea prima filială din Belgia în octombrie 1975, în Kuurne, lângă Kortrijk. În prezent, filiala belgiană are birouri în Willebroek, Mouscron și Manage, cu un total de 310 angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare