PepsiCo, Inc. (NASDAQ: PEP) a anunțat încheierea unui acord strategic cu apa premium de izvor românească AQUA Carpatica, în baza căruia PepsiCo va deține o participație de 20% la AQUA Carpatica. Potrivit acordului, PepsiCo va avea dreptul de a distribui apa de izvor în România și în Polonia, cu oportunități de extindere pe alte piețe, inclusiv în Statele Unite.

Înființată în 2010 de omul de afaceri elvețiano-grec, Jean Valvis, AQUA Carpatica include produse precum apa plată de izvor și ape minerale naturale care nu conțin nitrați și sodiu și oferă electroliți naturali. „Cu poziționarea premium, AQUA Carpatica este o completare perfectă pentru portofoliul existent de băuturi premium al PepsiCo. Suntem încrezători că know-how-ul puternic al mărcii AQUA Carpatica va rezona cu clienții și consumatorii noștri la nivel global”, a declarat Silviu Popovici, CEO al PepsiCo Europe.

Jean Valvis, fondatorul AQUA Carpatica, a adăugat: „AQUA Carpatica este un brand la fel de unic ca și locul de origine. Sunt încântat de oportunitatea de alăturare cu PepsiCo pentru a ne extinde amprenta în Europa și pentru a explora oportunitățile de a aduce AQUA Carpatica și beneficiile sale pentru sănătate noilor consumatori pe noi piețe. În puțin mai mult de un deceniu, AQUA Carpatica a devenit un brand îndrăgit în Europa, pe care aspirăm să îl facem public în viitor. Sunt încântat că PepsiCo împărtășește viziunea noastră de a crește brandul în Europa și la nivel global.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare