Producătorul de echipamente de telecomunicații Ericsson a anunțat că va concedia 1.200 de angajaţi în Suedia din cauza reducerii comenzilor. Compania a inițiat negocieri cu sindicatele.

Ericsson se așteaptă la o piață provocatoare a rețelelor mobile în 2024, cu o contracție suplimentară a volumului, deoarece clienții rămân precauți. În conformitate cu gestionarea volumelor mai mici, Ericsson anunță reduceri de personal în Suedia. Această măsură face parte din inițiativele globale de îmbunătățire a costurilor, menținând în același timp investițiile esențiale în tehnologie.

Pe lângă reducerea numărului de angajați, inițiativele de economisire a costurilor acoperă diverse domenii, cum ar fi reducerea numărului de consultanți, eficientizarea proceselor și facilități reduse, în timp ce continuă să își execute strategia de a atinge o traiectorie de creștere mai mare și de a atinge țintele de marjă pe termen lung.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut