După cum a declarat Volvo Trucks într-un comunicat de presă, anularea vine ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor pentru tranzacţie.

În august 2021, Volvo Trucks anunța că va achiziționa compania chineză JMC Heavy Duty Vehicle Co, o subsidiară a Jiangling Motors Co, și a unităţii sale de producție. Acum, Volvo anulează achiziția fabricii pentru camioane grele, după ce nu au fost îndeplinite condițiile pentru tranzacție.

„Volvo Trucks are o lungă istorie de operațiuni de afaceri de succes în China. Avem oportunități mari pe piața chineză și vom continua să lucrăm pentru a ne dezvolta prezența. Ambiția noastră pe termen lung este să ne dezvoltăm afacerea și să continuăm să livrăm camioanele noastre de înaltă calitate clienților din China, împreună cu dealerii noștri din țară”, spune Roger Alm, CEO Volvo Trucks.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare